top

Vinteropbevaring af motorcykel

Bygningen ligger inde for en indhegning, som er lukket uden for normal forretningstid.

Vilkår

Alle effekter står for egen regning og risiko og bør være forsikret. Vores forsikring dækker alene bygningen og ikke din MC eller udstyr. Adgang til bygningen er begrænset og kan kun ske efter aftale og i følgeskab med personale fra vinteropbevaringsplads.dk.


Indlevering/afhentning

Som udgangspunkt kører den indendørs opbevaring fra 1. oktober til 31. marts. Motorcykler til vinteropbevaring leveres løbende i løbet af oktober og november og køres ind med det samme. Nøglerne skal udleveres til os, så vi har mulighed for at flytte på dem hvis nødvendigt.

Skal du tidligt ud, så giv venligst besked om dette ved bestilling, så vi kan tage højde for det ved indkøring. Der er ikke umiddelbart mulighed for at afhente sin MC før tid, hvis ikke dette udtrykkeligt er bestilt, da vi ikke kan tømme halvdelen af bygningen og køre det ind igen, for at få  en MC ud. 


Opbevaring inde 

For perioden 1. oktober til 31. marts er prisen kr. 800,-


Ladning af batteri/akkumulator

Batteri/akkumulator lades 2-3 gange i løbet vinteren så chancerne for at batteriet ikke falder sammen og bliver ødelagt, er væsentligt forringet.

Tillæg kr. 150,- 


Betaling og bestilling

Betaling foretages ved bestilling af plads eller senest umiddelbart efter indlevering, for hele perioden (1. oktober – 31. marts.

Send en mail på fk@cccm.dk med hvad du skal have opbevaret, mærke og model samt registrerings nr. , dine kontaktoplysninger inkl. tlf. nr. og mailadresse samt hvis der er nogen af tillægs ydelserne der ønskes benyttet.

Så sender vi en faktura på mail som bedes betalt, og når dette er gjort har du sikkerhed for at du har en opbevaringsplads. 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive en mail eller ringe til Frederik Klausen på tlf. 40941194 mellem kl. 16.00 og 20.00 på hverdage, eller i weekenden mellem kl. 10.00 og 17.00.