top

Vinteropbevaring af personbiler

Vinteropbevaringshallen er isoleret og tør, men ikke opvarmet, så der kan i kolde periode opstå frostgrader derinde.
Den udendørs plads ligger også inde for indhegningen, som er lukket uden for normal forretningstid.

Vilkår

Alle effekter står for egen regning og risiko og bør være forsikret. Vores forsikring dækker alene bygningen og ikke din bil, trailer eller andet der står opbevaret i hallen. Adgang til hallen er begrænset og kan kun ske i efter aftale og i følgeskab med personale fra vinteropbevaringsplads.dk.


Indlevering/afhentning

Som udgangspunkt kører den indendørs opbevaring enten fra 1. oktober til 1. april eller året rundt. Biler til vinteropbevaring leveres løbende i løbet af september, oktober og køres ind med det samme. Nøglerne til bilen skal udleveres til os, så vi har mulighed for at flytte på dem efter behov.

Når vi nærmer os 1. april køres alle biler ud, så de er klar til afhentning, efter aftale med ejer. Tidligere udkørsel kan også finde sted hvis f.eks. at Påsken falder tidligt og mange gerne vil ud, eller at vejret viser sig fra sin milde side. Under alle omstændigheder vil der så blive skrevet til dig. På den udendørs plads kan man hente og bringe som man vil inden for normal forretningstid. Har du brug for at få din bil ud og ind af hallen, flere gange i løbet af året kan det også lade sig gøre hvis der er aftalt på forhånd (se priser).

Skal du tidligt ud, så giv venligst besked om dette ved bestilling, så vi kan tage højde for det ved indkøring. Der er ikke umiddelbart mulighed for at afhente sin bil før tid, hvis ikke dette udtrykkeligt er bestilt, da vi ikke kan tømme halvdelen af hallen og køre det ind igen, for at få  en bil ud. Er dette alligevel nødvendigt, vil det blive udført på timeløn til kr. 500,- + moms.


Opbevaring inde 

Personbiler for perioden 1. oktober til 1. april er prisen kr. 1.600,-

For hele året er prisen kr. 2.800,-


Opbevaring ude

Under 7 meter kr. 900,- pr. halvår

Over 7 meter kr. 1.050,- pr. halvår


Ladning af batteri/akkumulator

Batteri/akkumulator lades 2-3 gange i løbet vinteren så chancerne for at batteriet ikke falder sammen og bliver ødelagt i løbet af vinteren er væsentligt forringet (kun ved indendørs opbevaring).

Tillæg kr. 150,- pr. batteri


Fri afhentning og aflevering

Hvis du vil have mulighed for at få din båd, campingvogn, bil ud og ind af hallen flere gange i løbet af vintersæsonen er der et tillæg for fri afhentning og aflevering, da det det kræver vores tilstedeværelse hver gang, samt en speciel placering af din båd, campingvogn eller bil lige ved en port. Er det bare en enkelt gang koster det ikke noget.

Tillæg kr. 400,-


Betaling og bestilling

Betaling foretages ved bestilling af plads eller senest umiddelbart efter indlevering, for hele perioden (1. oktober – 1. april eller for et år ad gangen.

Send en mail på fk@cccm.dk med hvad du skal have opbevaret, mærke og model samt registrerings nr. (bil, campingvogn, trailer og lign.) dine kontaktoplysninger inkl. tlf. nr. og mailadresse samt hvis der er nogen af tillægs ydelserne der ønskes benyttet.

Så sender vi en faktura på mail som bedes betalt, og når dette er gjort har du sikkerhed for at du har en opbevaringsplads. 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive en mail eller ringe til Frederik Klausen på tlf. 40941194 mellem kl. 16.00 og 20.00 på hverdage, eller i weekenden mellem kl. 10.00 og 17.00.