top

Vinteropbevaring af trailer både

Vinteropbevaringshallen er ikke isoleret, så der kan i kolde periode opstå frostgrader derinde. Den udendørs plads ligger ligesom hallen også inden for indhegningen, som er lukket uden for normal forretningstid.

Vilkår

Alle effekter står for egen regning og risiko og bør være forsikret. Vores forsikring dækker alene bygningen og ikke din båd, trailer eller andet der står opbevaret i hallen. Adgang til hallen er begrænset og kan kun ske i efter aftale og i følgeskab med personale fra vinteropbevaringsplads.dk.


Indlevering/afhentning

Som udgangspunkt kører den indendørs opbevaring enten fra 1. oktober til 31. marts eller året rundt. Både til vinteropbevaring leveres løbende i løbet af september, oktober og parkeres på den udendørs plads. Derefter køres disse ind af os. Vi har mange års erfaring i at håndtere både da vi før drev virksomheden CC Camping & Marine A/S hvor vi også tilbød denne service.

Når vi nærmer os 1. april køres alle trailerbåde ud, så de er klar til afhentning, efter aftale med ejer. Tidligere udkørsel kan også finde sted hvis f.eks. at Påsken falder tidligt og mange gerne vil ud, eller at vejret viser sig fra sin milde side. Under alle omstændigheder vil der så blive skrevet til dig.
På den udendørs plads kan man hente og bringe som man vil inden for normal forretningstid. Har du brug for at få din båd ud og ind af hallen, flere gange i løbet af året kan det også lade sig gøre (se priser).

Skal du tidligt ud, så giv venligst besked om dette ved bestilling, så vi kan tage højde for det ved indkøring. Der er ikke umiddelbart mulighed for at afhente sin båd før tid, hvis ikke dette udtrykkeligt er bestilt, da vi ikke kan tømme halvdelen af hallen og køre det ind igen, for at få f.eks. én båd ud. Er dette alligevel nødvendigt, vil det blive udført på timeløn til kr. 500,- + moms.


Opbevaring inde 

For perioden 1. oktober til 1. april er prisen kr. 185,- pr. kvm.

For hele året er prisen kr. 300,- pr. kvm.

Til bådens længde og bredde skal tillægges en ½ meter. (Eksempel: Båd på 5 meter i længde og 2 meter i bredde udregnes: 5,5 x 2,5 = 13,75 kvm. x kr. 185,- = 2.543,75 inkl. moms) evt. bådtrailer som typisk er lidt længere koster ikke ekstra.

Opbevaring ude

For perioden 1. oktober til 1. april er prisen kr. 100,- pr. kvm.

For hele året er prisen kr. 180,- pr. kvm. inkl. moms

 Evt. bådtrailer som typisk er lidt længere koster ikke ekstra.


Ladning af batteri/akkumulator

Batteri/akkumulator lades 2-3 gange i løbet vinteren så chancerne for at batteriet ikke falder sammen og bliver ødelagt i løbet af vinteren er væsentligt forringet (kun ved indendørs opbevaring).

Tillæg kr. 150,- pr. batteri


Fri afhentning og aflevering

Hvis du vil have mulighed for at få din båd, campingvogn, bil ud og ind af hallen flere gange i løbet af vintersæsonen er der et tillæg for fri afhentning og aflevering, da det det kræver vores tilstedeværelse hver gang, samt en speciel placering af din båd, campingvogn eller bil lige ved en port. Er det bare en enkelt gang koster det ikke noget.

Tillæg kr. 400,-


Betaling og bestilling

Betaling foretages ved bestilling af plads eller senest umiddelbart efter indlevering, for hele perioden (1. oktober – 1. april eller for et år ad gangen.

Send en mail på fk@cccm.dk med hvad du skal have opbevaret, mærke og model samt registrerings nr. (bil, campingvogn, trailer og lign.) dine kontaktoplysninger inkl. tlf. nr. og mailadresse samt hvis der er nogen af tillægs ydelserne der ønskes benyttet.

Så sender vi en faktura på mail som bedes betalt, og når dette er gjort har du sikkerhed for at du har en opbevaringsplads. 

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive en mail eller ringe til Frederik Klausen på tlf. 40941194 mellem kl. 16.00 og 20.00 på hverdage, eller i weekenden mellem kl. 10.00 og 17.00.